PREOLÍMPIC DE PIRAGÜISME

Els actuals campions olímpics de K-2 200 no es classifiquen per a Londres

L'onatge desequilibra l'embarcació dels espanyols Craviotto i Pérez Rial quan anava primera a 30 metres de la línia de meta

Els piragüistes espanyols Saúl Craviotto i Carlos Pérez, medalla d’or de {K-2} 500 metres als Jocs Olímpics de Pequín.

Els piragüistes espanyols Saúl Craviotto i Carlos Pérez, medalla d’or de {K-2} 500 metres als Jocs Olímpics de Pequín. / Luis Tejido ({EFE})

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Barcelona

L'equip de K-2 200 format per Saúl Craviotto i Carlos Pérez Rial, vigents campions olímpics, s'ha quedat fora delsJocs Olímpics de Londres al no aconseguir la classificació alPreolímpic de Poznan, on l'onatge ha desequilibrat l'embarcació quan lluitava pel triomf a 30 metres de la línia de meta.

"Hem anat fantàstics i teníem la classificació olímpica a l'abast després dels primers 170 metres, però ens en han faltat 30 més", ha dit el gallec Pérez Rial, que s'acomiada de la cita olímpica. Craviotto i Pérez Rial havien avalat la seva condició de favorits per ocupar l'única plaça classificatòria per a Londres amb la seva portentosa actuació a semifinals i la contundent regata desenvolupada fins al desequilibri sofert a falta de 30 metres per travessar la meta.