En safata

Un Barça irreconeixible

1
Es llegeix en minuts
Andrés Jiménez

Sento dir-ho així, però ahir a la nit el Barça va perdre més per demèrits propis que per encerts grecs. De fet, sense restar mèrit al que va aconseguirSpanoulis, aquest Olympiacos és un equip que en altres temps el Barça se l'hauria menjat. No obstant, ahir els dePascualvan ser una ombra d'equip. És cert que l'Olympiacos va defensar bé, però és que el conjunt dePascualtampoc li va crear problemes reals. Tot i així, el Barça va tenir fins a tres vegades l'oportunitat de guanyar o almenys empatar el partit (Marcelinhoamb un triple,MickealiNdongamb dos tirs de 2 punts). Però res.

Navarro, el que sempre respon

Una mostra del desencert blaugrana a Istanbul es va escenificar en la feina d'alguns jugadors. Així,Eidsonni va inaugurar el seu marcador iMickealva anotar els seus dos primers punts en el tercer quart i els seus altres dos en l'últim.Marcelinho va seguir sense saber on para iInglesni va jugar gairebé. És més, els deXavi Pascuales van entestar a llançar una vegada i una altra triples oblidant-se de ficar més pilotes a dins. Per aquesta raó, van acabar amb un paupèrrim 3 de 19 (15%) des de la línia de tres. Només l'orgull deNavarro,que va jugar tocat però va acabar amb 18 punts, i la intensitat deSadaes poden destacar.

Notícies relacionades

Kirilenko va poder amb Diamantidis

Com si fos una final. Així va acabar celebrant el CSKA al complet la victòria contra el Panathinaikos. Saltant a la pista com si haguessin guanyat l'Eurolliga. No n'hi havia per menys, ja que ningú ho hauria dit tal com els russos van començar el partit. Ni més ni menys que 29 punts van anotar els d'Obradovicen el primer quart. Això sí, en el segonKirilenkoi els seus es van posar les piles deixant els hel·lens en només 5. A partir d'aquí, encara queJasikeviciusva agafar el relleu deDiamantidisa l'hora d'anotar, finalment va serKirilenko, en el seu debut en unafinal four, qui es va endur una victòria que val or.