TORNAVA DE VALÈNCIA

L'exfutbolista Amor evoluciona satisfactòriament, tot i que continua a cures intensives

Està ingressat a l'hospital de Tortosa després de sortir de l'autopista amb un tot terreny

1
Es llegeix en minuts
EFE / BARCELONA

L'exfutbolista del FC Barcelona Guillermo Amor, que ha patit un accident de trànsit aquesta matinada, evoluciona satisfactòriament, tot i que segueix a la unitat de cures intensives de l'hospital Verge de la Cinta de Tortosa amb ventilació mecànica.

Amor va patir un accident de trànsit a l'autopista AP-7, al seu pas per l'Ametlla de Mar (Baix Ebre), i ha estat ingressat en el citat centre hospitalari, on se l'ha sotmès a una intervenció quirúrgica a causa del traumatisme abdominal que li ha estat diagnosticat.

L'accident es va produir cap a les 2.20 hores de la matinada i s'hi va veure implicat el vehicle tot terreny Land Rover en què viatjava Guillermo Amor, segons han confirmat els Bombers de la Generalitat.

Sedat i amb ventilació mecànica

En l'últim comunicat mèdic, els responsables mèdics de l'hospital tarragoní asseguren que Amor "evoluciona satisfactòriament amb tendència a l'estabilitat", tot i que el seu pronòstic és "reservat" i seguirà aquesta nit a l'uci de l'hospital de Tortosa, sedat i amb ventilació mecànica.

L'exjugador, de 40 anys, ha desenvolupat en les quatre últimes temporades diverses tasques en el futbol base de l'entitat blaugrana, entre elles, la de director de la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí, encara que el club va decidir no renovar-li el contracte a mitjans d'aquest any.

Membre del 'dream team'

Notícies relacionades

Abans d'aquesta etapa, Amor va destacar per la seva dilatada trajectòria com a jugador blaugrana, i va ser un dels jugadors més respectats del planter que va formar part del dream team que va dirigir Johan Cruyff.

L'exblaugrana va jugar 550 partits amb el Barça, en què va marcar 89 gols. En el seu palmarès figuren, entre altres, una Copa d'Europa, dues Recopes, cinc Lligues i tres Copes del Rei.