EL TÈCNIC DE MÉS PRESTIGI

Aíto, una aposta segura

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Ningú li discuteix a Aíto García Reneses la seva condició de referent de la Lliga ACB. Més aviat el contrari. Sempre ha estat un avançat tècnicament i, ara, entrat ja en els 60 anys, segueix sent el mirall en què tots es miren per aprendre.

Notícies relacionades

Al DKV Joventut ha tornat a recobrar la il.lusió després del desgast de 14 anys d'exigent carrera al Barcelona. Villacampa va confiar en ell perquè tornés tota la força al planter i el tècnic madrileny no l'ha defraudat, a l'haver canalitzat la progressió de Rudy, l'aparició de Ricky Rubio i d'una generació de joves, en la qual ja despunten Ribas, Tomàs i Franch, entre d'altres, per a orgull de l'afició verd-i-negra.

Aíto García Reneses ha donat un perfil propi al joc del conjunt verd-i-negre. Malgrat el canvi constant de jugadors, la Penya ha aconseguit la seva pròpia personalitat, combinant talent i intensitat. La barreja és tan espectacular que la temporada passada va estar a punt de colar- se a la final de l'ACB --va caure contra el Madrid en el cinquè partit de semifinals-- i en aquest porta una ratxa impecable, ja que és l'equip que més punts anota, el més valorat de la Lliga, el millor rebotejador i recuperador de pilotes, a més a més d'estar entre els tres primers en mats i en assistències.