GRAN PREMI D'ITÀLIA

Raikkonen: "He intentat defensar-me de Hamilton, però era més ràpid que jo"

1
Es llegeix en minuts
EFE / MONZA

El finlandès Kimi Raikkonen (Ferrari), que aquesta tarda s'ha classificat en tercera posició al Gran Premi d'Itàlia, ha declarat que el britànic Lewis Hamilton (Mclaren Mercedes), que l'ha avançat quan faltaven deu voltes per al final, era més ràpid que ell.

"¿L'avançament de Hamilton? He intentat defensar-me, però ell era decididament més ràpid que jo. A la fase final de la carrera he abaixat el ritme per conservar el motor per a la pròxima carrera", ha comentat Raikkonen.

Molèsties per l'accident

El finlandès, que ahir va patir un aparatós accident en la sessió d'entrenaments lliures del matí, ha confessat: "Ha sigut una carrera molt difícil, a conseqüència del mal de coll de l'accident d'ahir, fins al punt que m'era molt difícil subjectar el cap en les frenades".

Notícies relacionades

Raikkonen ha afegit que "a la primera part de la carrera el cotxe anava bé, però després no era gaire ràpid. Sabíem que no seria un cap de setmana fàcil, ho vam comprendre en les proves de la setmana i ho vam confirmar en els entrenaments lliures de divendres".

"Volia guanyar davant dels nostres aficionats --ha assenyalat--, però no ho he pogut fer encara que, almenys, he pogut pujar al podi".