FUTBOL

Polèmica per un anunci de la selecció catalana

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Un anunci impulsat per la plataforma Proseleccions Catalanes ha aixecat la polèmica. L'espot mostra un nen vestit de vermell que impedeix a un altre nen jugar en un partit per portar la samarreta de Catalunya. El Partit Popular de Catalunya (PPC) va demanar ahir a TV-3 que no emeti l'anunci al considerar que té un"contingut essencialment polític que vulnera la llei de comunicació audiovisual".

L'espot té lloc en un camp de futbol amb un grup de nens vestits amb samarretes de diverses seleccions (Argentina, Brasil...). En ple partit, un noi amb l'elàstica catalana intenta incorporar-se al joc i l'hi impedeix un altre nen vestit de vermell, en clara referència a la selecció espanyola. La campanya, feta per la productora Bonita Films, s'emmarca en els preparatius del partit entre la selecció catalana i la d'Euskadi, que se celebrarà el pròxim 8 d'octubre al Camp Nou.

Notícies relacionades

ENFRONTAMENT

El PPC creu que l'espot"pot generar enfrontament entre ciutadans".La plataforma Proseleccions Catalanes, en canvi, assegura que només pretenen conscienciar la gent del problema que Espanya no deixa competir Catalunya i que amb el suport de tots aconseguiran canviar la situació.