Ocupació

Nestlé comunica als treballadors un pla de baixes incentivades que afectarà la planta d’Esplugues

La companyia explica la retallada per l’auge de les marques blanques

Nestlé llança una nova oferta de feina: 72 llocs i sous de fins a 2.750 euros

Nestlé comunica als treballadors un pla de baixes incentivades que afectarà la planta d’Esplugues

FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts
EFE

Nestlé España iniciarà un pla de baixes incentivades que afectarà 120 treballadors. El motiu d’aquest pla, que la companyia va anunciar dijous passat als seus treballadors, és alleugerir la plantilla davant el canvi d’hàbits de consum, en concret per l’augment de vendes de les marques blanques.

El programa de baixes de la multinacional, que ocupa a Espanya unes 4.500 persones treballadores, només s’aplicarà al centre d’Esplugues de Llobregat, a l’equip de vendes i al centre de distribució de Guadalajara, ha detallat l’empresa, que té la intenció que el procés quedi finalitzat «després de l’estiu».

«El consumidor cada vegada està menys disposat a pagar preus més alts i s’està experimentant una migració clara cap a marca blanca. En aquest context, resulta primordial dissenyar una organització més àgil, eficient i competitiva, dimensionada a la nova realitat», argüeix la companyia.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris ha indicat que espera que es tracti d’una mesura «voluntària i puntual» i que no siguin necessaris més ajustos en la companyia.

Notícies relacionades

Nestlé España va tancar el 2022 amb una xifra de negoci de 2.364 milions d’euros, un 9,4% més que a l’exercici anterior, dels quals 896 milions van correspondre a exportacions.

Llegeix totes les notícies d’Esplugues de Llobregat a EL PERIÓDICO d’Esplugues.