‘Escolta Jove’

Esplugues llança un nou servei que vol ajudar els joves a «resoldre les seves inquietuds»

El servei està pensat per atendre casos d’alumnes de centres educatius que vulguin ser escoltats fora de l’horari lectiu

46313622275 98f7cfc20b o

46313622275 98f7cfc20b o

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament d’Esplugues (Baix Llobregat) ha posat en marxa, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, el servei ‘Escolta Jove’. Es tracta d’un canal obert a la joventut de 18 a 35 anys del municipi que té l’objectiu d’informar, orientar i acompanyar a l’hora de «resoldre les seves inquietuds entorn de qualsevol aspecte diari».

El servei està pensat per atendre, per exemple, casos d’alumnes de centres educatius que vulguin ser escoltats fora de l’horari lectiu (actualment, ja hi ha recursos educatius dins de les hores de classe).

Les persones interessades poden dirigir-se al servei ‘Escolta Jove’ per mail (escoltajove@esplugues.cat) o a través d’un xat en viu a la web d’Esplujove. A l’altre costat del xat hi haurà una professional, que contactarà amb la persona demandant i, si és necessari, es desplaçarà presencialment on li indiqui.

Notícies relacionades

També es poden realitzar reunions presencials a l’Oficina Jove (al Casal Robert Brillas) i al Remolí, quan ben aviat acabin les obres d’aquest equipament.

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO