Fins l’1 de novembre

L’Espluguenc organitza tornejos Internacionals d’escacs per celebrar els 95 anys de l’esport a Esplugues

Els tornejos tenen places limitades a 32 jugadors en total i es requereix inscripció prèvia

L’Espluguenc organitza tornejos Internacionals d’escacs per celebrar els 95 anys de l’esport a Esplugues

e.P

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Club Escola Esportiva Espluguenc d’Escacs d’Esplugues (Baix Llobregat) ha anunciat les activitats de la temporada 2022-2023, que ve carregada de Tornejos Internacionals d’escacs a l’Espluguenc.

Aquest any els esdeveniments s’emmarquen en el 95è aniversari de l’esport en el municipi del Baix Llobregat. Els tornejos tenen places limitades a 32 jugadors en total i es requereix inscripció prèvia.

L’11 de setembre tindrà lloc el I Torneig Internacional Ràpid d’Escacs del municipi, que donarà el tret de sortida a tots els tornejos de l’any. Serà de 10 h a 13.30 h, a les instal·lacions del C.E.E Espluguenc. Totes les bases i les condicions per inscriure’s han sigut publicades per l’entitat.

Al setembre tindran lloc el 17 i 18 el II Torneig IRT Clàssic Sub-1800 i el 24 de setembre el III IRT Blitz. El 12 d’octubre serà el torn del IV Torneig IRT Ràpid i del 8 d’octubre al 26 de novembre tindrà lloc el V Torneig IRT Clàssic sub 1900 de la Fide. Per finalitzar, l’1 de novembre tindrà lloc el VI Torneig IRT Blitz. Des de l’organització han fet saber que s’estan preparant més tornejos per al mes de desembre.

Notícies relacionades

Totes les bases i informació sobre tots els tornejos estan publicats a la web de l’Escola d’Escacs d’Esplugues i les inscripcions ja estan obertes.

Llegeix totes les notícies d’Esplugues a EL PERIÓDICO Esplugues

Temes:

Escacs