Pisos amb piscina

El fons alemany Patrizia compra dos edificis residencials a Esplugues i Badalona per a lloguer

Els immobles, adquirits a Metropolitan House per 52 milions d’euros, suposaran un total de 128 vivendes

El fons alemany Patrizia compra dos edificis residencials a Esplugues i Badalona per a lloguer

Germán Caballero

1
Es llegeix en minuts
ACN

El fons alemany Patrizia AG ha adquirit dos edificis residencials destinats al lloguer a Badalona i Esplugues (Baix Llobregat) per 52 milions d’euros. Una vegada completada la seva construcció, prevista per a finals del 2023, els actius comprendran 128 vivendes. Metropolitan House, fins ara propietari del sòl, s’encarregarà de la construcció dels dos actius residencials.

El sòl d’Esplugues té una superfície de 7.305 metres quadrats al barri de Finestrelles, comprendrà 69 vivendes i disposarà també de zones verdes i piscina.

Per la seva banda, l’edifici ubicat a l’avinguda Eduard Maristany de Badalona, amb un sòl de 7.170 metres quadrats, comptarà amb 59 vivendes i, a més de la piscina i zones verdes, tindrà també una superfície comercial de 650 metres quadrats a la planta baixa.

Notícies relacionades

Amb aquesta operació, Patrizia amplia una cartera residencial, amb actius amb una extensió de més de 60.000 metres quadrats valorats en 250 milions d’euros. En total, la companyia compta amb actius sota gestió de més de 1.450 milions d’euros entre Espanya i Portugal.

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO