Dones i tecnologia

Esplugues acull la 9a jornada Emprenem de feminisme i transformació digital

La jornada tindrà lloc el dimecres 7 de juliol al matí

Esplugues acull la 9a jornada Emprenem de feminisme i transformació digital

Ayuntamiento de Esplugues de Llobregat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Espai Baronda d’Esplugues (Baix Llobregat) acollirà el dimecres 7 de juliol la 9a jornada Emprenem, una trobada anual que gira al voltant de l’emprenedoria femenina i dedicada a mostrar la situació de les dones en diferents camps. L’edició del 2020 no es va celebrar a causa de la pandèmia, però fa dos estius, la 8a edició, es va centrar en el paper de les dones en l’àmbit científic i matemàtic.

L’alcaldessa del municipi, Pilar Díaz, i la presidenta del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Eva M. Martínez Morales, obriran l’acte a les 9.45 h.

Conferències i debats

Tot seguit (10 h) serà el torn de Carme Artigas, empresària i executiva, secretària d’estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial, dependent del Ministeri d’Afers Econòmics i Transformació Digital del Govern d’Espanya i la conferència ‘Emprenedoria digital femenina’.

A les 10.30 h tindrà lloc la presentació de dades sobre feminisme i digitalització amb Lourdes Muños Santamaria, codirectora de la Iniciativa Barcelona Open Data. La ponent participarà en la taula rodona ‘Dones al capdavant de la digitalització’ (10.45 h) amb Carina Lopes, responsable del laboratori d’idees de la Digital Future Society del Mobile World Capital; i Lidia Arroyo Prieto, investigadora de TIC i gènere, Internet Interdisciplinary Institute - IN3 UOC; i serà moderada per Blanca Moreno Triguero, sociòloga i comunicadora directora de la Consultoria MIT. La mateixa moderadora conduirà la taula rodona ‘¿Com propiciem aquesta transformació?’ (11.45 h) amb què Pilar Díaz, alcaldessa del municipi i Marta Continente i Gonzalo, gerent d’innovació i transformació digital de l’Ajuntament de Barcelona, tancaran l’acte.

Notícies relacionades

La jornada està organitzada pel Consell Comarcal del Baix Llobregat, l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat, Vil·la Pepita i el Consell de les Dones del Baix Llobregat.

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Feminisme