Temporada estival

Esplugues obre la piscina d’estiu del parc dels Torrents amb cita prèvia

Per segon any l’equipament compta amb mesures sanitàries per evitar la propagació del coronavirus

Esplugues obre la piscina d’estiu del parc dels Torrents amb cita prèvia

Ayuntamiento de Esplugues de Llobregat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest dilluns 14 de juny han obert a la ciutadania d’Esplugues (Baix Llobregat) les piscines municipals d’estiu del parc dels Torrents. L’equipament disposa de dues piscines a l’aire lliure, una de 800 metres quadrats i d’entre 1,30 i 1,40 metres de profunditat, i una altra piscina de 100 metres quadrats, i entre 40 i 45 centímetres de profunditat. La piscina es mantindrà oberta fins al 31 d’agost des de les 11 h fins a les 20 h.

Actualment, s’han de seguir mesures per prevenir contagis de Covid, com és la reducció de l’aforament al 70%; la presa de temperatura, hidrogel, mascareta, i l’accés mitjançant cita prèvia.

Preus

El preu de l’entrada per a persones adultes és de 4,65 € en dia feiner i de 5,69 € en dissabtes i dies festius. Per als nens d’entre 5 i 14 anys, de 3,39 € i 4,17 €, respectivament. Fins als 4 anys, l’accés és gratuït.

Espai inclusiu

Notícies relacionades

La piscina és un espai inclusiu i sense barreres amb elements com la cadira híbrida, la grua de transferència i la plataforma d’ajuda. L’associació Esplugues sense Barreres i Duet Sports van col·laborar amb l’ajuntament per a la seva instal·lació.

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Piscines