Recollida solidària

La nova campanya de recollida d’aliments d’Esplugues busca voluntariat

El Centre de Distribució d’Aliments necessita un centenar de voluntaris per a la recollida d’aliments que tindrà lloc a finals de maig

La nova campanya de recollida d’aliments d’Esplugues busca voluntariat
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament d’Esplugues (Baix Llobregat) ha obert una borsa de voluntariat per participar en la campanya de recollida d’aliments que tindrà lloc entre els dies 27 i 29 de maig en diferents supermercats del municipi i que permetrà continuar donant resposta a l’augment de famílies ateses al Centre de Distribució d’Aliments d’Esplugues.

Per fer possible la campanya es necessiten un centenar de persones voluntàries perquè facin tasques d’informació i de recollida dels aliments donats per la ciutadania als supermercats del municipi.

La inscripció es pot realitzar de manera telemàtica i, mitjançant un formulari en el qual s’establiran diversos torns, les persones inscrites podran escollir-ne un o més segons les seves preferències. També es podrà col·laborar aportant aliments directament al Centre de Distribució d’Aliments d’Esplugues o col·laborant de manera permanent com a voluntari al centre.

Notícies relacionades

La campanya Objectiu Fam Zero celebrarà la seva tercera edició després de les realitzades al juliol i el novembre de l’any 2020, en què es van recollir més d’11.000 quilos d’aliments i van participar més de 120 persones voluntàries.

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Voluntaris