Construcció provisional

El CAP Lluís Millet d’Esplugues estrena un mòdul per a vacunacions i proves PCR

Aquest espai provisional s’ha construït per separar l’activitat relacionada amb la Covid de la resta d’activitats de l’ambulatori

El CAP Lluís Millet d’Esplugues estrena un mòdul per a vacunacions i proves PCR
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest dimarts 13 d’abril, s’ha posat en marxa el nou mòdul de recolzament per combatre la Covid-19 en el centre d’atenció primària Lluís Millet d’Esplugues (Baix Llobregat). Aquest espai està situat darrere del CAP, a l’aparcament de personal, i permetrà traslladar fora del centre l’activitat relacionada amb el coronavirus, com la realització de proves PCR, la vacunació o l’atenció a pacients amb sospita de Covid. El pròxim mòdul s’instal·larà als terrenys del Jardí de la Petanca.

L’objectiu és separar l’activitat Covid de la resta, garantint els dobles circuits i assegurant una major seguretat dels professionals i la ciutadania dins del centre.

Notícies relacionades

Aquesta ampliació, demanada al seu dia per l’Ajuntament d’Esplugues, preveu la instal·lació en una segona fase d’un nou mòdul, més gran, per ubicar vuit sales de consultes, entre altres espais. Aquesta ampliació provisional es produeix mentre es concreta la futura construcció del nou CAP que substituirà l’actual. «Vacunar, vacunar i vacunar. Aquesta és la nostra prioritat», ha dit l’alcaldessa, Pilar Díaz, que ha afegit que «la instal·lació d’aquest mòdul ens ajudarà a arribar a l’objectiu d’aconseguir el 70% de població vacunada abans del mes de setembre i així aconseguir la immunitat de grup tan esperada».

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO