Dissabte

Clausuren una festa il·legal i desallotgen un bar que no respectava la normativa Covid-19 a Esplugues

  • La Guàrdia Urbana denuncia aquest cap de setmana 131 persones per dues festes il·legals a Barcelona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Local d’Esplugues va detectar i va clausurar dissabte 16 de gener una festa il·legal en una nau industrial i va tancar també un bar que no respectava la normativa Covid-19, segons va anunciar l’alcaldessa d’Esplugues de Llobregat, Pílar Díaz (PSC), en el seu compte de Twitter.

La festa s’estava celebrant amb unes 12 persones, en una nau industrial situada al polígon Montesa d’Esplugues, segons relaten fonts municipals a aquest diari. Els agents policials van denunciar i van desallotjar tots els participants.

Així, també es va desallotjar un bar de la Plana, amb unes 20 persones a l’interior de l’establiment «aparentment tancat», assenyalen des del consistori. Els agents van denunciar totes les persones que eren al bar.

L’alcaldessa, per la seva banda, va censurar aquest tipus d’actuacions i va afirmar que «totes les persones implicades» «havien sigut sancionades». «Encara existeixen persones que no entenen tot el que ens hi estem jugant», va assenyalar Díaz.

131 persones denunciades a BCN

131 persones denunciades a BCNAquest mateix cap de setmana, la Guàrdia Urbana de Barcelona ha denunciat 131 persones per dues festes il·legals a Barcelona. Una se celebrava a Cachitos, a la Rambla, i els 67 assistents no portaven mascareta ni respectaven la distància de seguretat.

Notícies relacionades

En l’altra, en un local del carrer Méndez Núñez, al districte de Ciutat Vella, hi participaven 64 persones.

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments