RESTRICCIONS Covid-19

Més de 5.000 mascaretes reutilitzables per als joves d'Esplugues

D'altra banda, el consistori ha imposat noves restriccions com el tancament de zones esportives a l'aire lliure davant l'elevat risc de rebrot

Les mascaretes de color vermell són de roba i permeten un total de 118 rentats per ser utilitzades a les aules dels centres educatius

socc esplugues car 1200

socc esplugues car 1200

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament d’Esplugues ha començat a enviar mascaretes de roba reutilitzables als 5.157 joves de la ciutat, d’entre 6 i 16 anys. Les famílies rebran per a cada nen o nena una mascareta vermella que permet un total de 118 rentats.

El consistori recorda que els alumnes i mestres segons les indicacions d’Educació han de portar la protecció durant tota l’estona a les aules, tot i que estiguin amb l’anomenat ‘grup bombolla’.

Amb la mascareta també s’ha entregat una carta de l’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz (PSC), que expressa el seu agraïment pel comportament dels joves. Les mascaretes porten el nom de la ciutat amb un petit dibuix dels edificis més emblemàtics.

Noves restriccions davant l’elevat risc de rebrot

Amb motiu de l’increment de contagis de la Covid-19 a la ciutat durant l’última setmana i d’acord amb les restriccions imposades pel Govern per controlar la transmissió del virus, el consistori ha tancat parcs públics a partir de les 20 h i ha precintat les zones esportives a l’aire lliure.

Notícies relacionades

Segons les últimes dades publicades pel Departament de Salut, el risc de rebrot a Esplugues és de 711,30 (a partir d’una taxa de 200 es considera un risc alt) i la velocitat de transmissió de la malaltia és d’1,49 (si és superior a 1 hi ha una tendència creixent). Segons el mateix portal, hi ha ingressades 7 persones.

d’Esplugues