TORNADA A LA NORMALITAT

Reobren després del confinament els equipaments esportius i guarderies d'Esplugues

El CEM la Plana i el CEM les Moreres reobren aquest dilluns 22 de juny per als usuaris i entitats després de tres mesos de tancament

Les guarderies municipals reobriran fins al 24 de juliol, el dia que finalitza el curs escolar, per a totes les famílies que ho requereixin

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de tres mesos de tancament obligat per la crisi sanitària de la Covid-19, els equipaments esportius guarderies d’Esplugues de Llobregat, obren les portes. 

Els Complexos Esportius Municipals (CEM) de la Plana i les Moreres, van donar el tret de sortida postconfinament ahir dilluns 22 de juny. Ho van fer establint les mesures corresponents, sense contacte físic, mantenint els dos metres de distància i sense superar el 50% de l’aforament màxim permès. 

L’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat ha posat a disposició dels ciutadans el calendari de la resta d’entitats municipals que aniran obrint progressivament les setmanes venidores. 

Els equipaments esportius 

El CEM la Plana ha obert per a les persones usuàries amb l’obligació de portar una tovallola pròpia per a l’ús de la maquinària esportiva. L’abonament del mes d’abril va quedar suspès, mentre que el corresponent al mes de març serà compensat. La piscina ha obert per als membres del Club Natació Esplugues, amb algunes restriccions.

El CEM les Moreres ha obert exclusivament per als entrenaments del Club Gimnàstica Esplugues Les Moreres i del sènior masculí del Penya Esplugues de futbol sala, que competirà al juliol. Progressivament s’incorporaran la resta d’activitats i entitats esportives.

Piscina dels Torrents i guarderies municipals

La piscina del parc dels Torrents té prevista la seva reobertura el dilluns 29 de juny, coincidint amb l’inici dels casals d’estiu i esportius. 

Notícies relacionades

Les guarderies municipals, després de gairebé 100 dies de tancament, han reobert aquest dilluns 22 per a les famílies que ho necessitin i amb tots els protocols de seguretat necessaris. L’horari, segons el calendari escolar, serà de 9 a 17h fins al 17 de juliol, i de 9 a 15h fins al 24 de juliol, dia que finalitzarà el curs escolar. 

Més notícies d’Esplugues en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA