REIS MAGS D'ORIENT

La nova edició del conte d''En Fanguet' d'Esplugues incorpora un intèrpret de la llengua de signes

La companyia de teatre Com tu serà l'encarregada de representar aquest projecte d'inclusió social dels Museus d'Esplugues

fanguet-esplugues

fanguet-esplugues

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El 5 de gener del 2020 es durà a terme a Esplugues una nova edició del conte ‘En Fanguet i els tres reis’ que organitzen els Museus d’Esplugues. La teatralització de la història es desenvoluparà als Jardins de Can Tinturé d’Esplugues entre les 12 i les 14 h i aquest any comptarà amb un intèrpret de la llengua de signes.

La companyia de teatre Com tu, serà l’encarregada de representar aquest projecte d’inclusió social dels Museus, que «van incorporant millores per trencar les barreres físiques i de comunicació detectades en els Museus d’Esplugues», expliquen des del consistori.

Aquest any,«un personatge nou i divertitacompanyarà en Fanguet en les seves aventures», avancen des de l’Ajuntament. A més, una vegada acabada l’obra, els tres Reis del conte recolliran les cartes dels nens i nenes que ho vulguin.

Llengua de signes

Notícies relacionades

Aquest 2020, la interpretació del conte anirà acompanyada per un intèrpret de la llengua de signes. Així, els nens signants també podran disfrutar de les aventures d’en Fanguet, gràcies a la col·laboració de la Xarxa de Museus Locals de la Diputació de Barcelona.

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA