FESTES NADALENQUES

Els Pastorets d'Esplugues compleixen 20 anys de representacions ininterrompudes

Les representacions se succeiran des del dissabte 14 de desembre fins al dijous 26

pastorets

pastorets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest 2019 es compleixen 20 anys de representacions ininterrompudes dels Pastorets d’Esplugues a l’escenari del Casal de Cultura Robert Brillas, des d’on «s’han convertit en un dels referents de la ciutat i del Baix Llobregat», recalquen des del consistori.

La seva posada en escena, l’humor irreverent i despreocupat, la seva sàtira de l’actualitat, el punt de tradició encarnada per un text original i la passió de tots els que en formen part, fan d’aquest espectacle «un dels més desitjats el Nadal», ben embolcallat per la música en directe gràcies a la col·laboració de l’Escola Municipal de Música.

Les representacions se succeiran des del dissabte 14 de desembre fins al dijous 26. El preu de l’entrada és de 7 euros i es pot comprar anticipadament a la secretaria de l’Avenç, de dilluns a divendres de 16 a 20 h.

La música, protagonista a les festes

A més dels Pastorets, la música també pren protagonisme a les festes nadalenques. El dissabte 14, a les 21 hores, es realitzarà el concert ‘Esplugues canta al Nadal 2019’, que organitzen els Amics de la Música de Santa Magdalena, amb el patrocini de la parròquia.

Notícies relacionades

Hi participaran tres corals de la ciutat: Societat Coral Centenària La Coloma, Coral de Gòspel d’Esplugues (associada al Cor de Cors de Barcelona) i Deutsche Schule Barcelona Chor (cor de l’Escola Alemanya d’Esplugues).

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA