Sense límit

EL PERIÓDICO obre els continguts ‘online’ el 28M

Els lectors podran accedir sense límits a la cobertura de la jornada electoral a la web del diari, amb informació al minut, gràfics i peces d’anàlisi

EL PERIÓDICO obre els continguts ‘online’ el 28M
2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Diumenge vinent serà una jornada informativament trepidant amb leseleccions municipals i autonòmiques i la redacció d’EL PERIÓDICO ha preparat un dispositiu especial per cobrir-les. El 28M presenta incògnites com la batalla de Barcelona i el que pugui passar a Madrid, el País Valencià i altres places fortes. PP i PSOE mesuraran les seves forces, se sabrà la capacitat d’influència de Vox i l’empenta dels partits que donen suport al projecte de Sumar i dels que encara no s’han compromès amb la plataforma de Yolanda Díaz. Coincidint amb la cita electoral, el diari obrirà tots els continguts digitals que es publiquin diumenge. Com ja va fer en la Diada de Sant Jordi, amb aquesta jornada de portes obertes EL PERIÓDICO busca fomentar la lectura i arribar a més gent per ampliar la base de la seva comunitat.

Els lectors podran navegar sense límits i accedir gratis a les cobertures que faci el diari a la web durant 24 hores. Hi podran consultar el seguiment en directe de la jornada electoral, amb les incidències més destacades, les votacions dels candidats i les dades de participació.

Enquesta

El moment de més intensitat es concentrarà després del tancament d’urnes, a les vuit del vespre. A aquesta hora, EL PERIÓDICO publicarà una enquesta conjunta amb Betevé sobre les municipals a Barcelona. La nit electoral, se seguirà l’escrutini en temps real, amb gràfics dels resultats, pactòmetres amb les combinacions possibles d’acords, reaccions dels partits i articles d’anàlisi i opinió.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Notícies relacionades

La versió en paper de diumenge també dedicarà un ampli espai a les eleccions que explicarà on se la juga cada partit a Barcelona, a Catalunya i a Espanya. Aquell mateix dia, el suplement ‘Entendre-hi més’ dedicarà el seu tema de portada a analitzar amb profunditat la transcendència del cas Vinícius, en un reportatge que porta la firma d’Emilio Pérez de Rozas. Els insults racistes proferits contra el futbolista a l’estadi de Mestalla han transcendit les fronteres del futbol i d’Espanya i han sigut un dels temes de conversa aquesta setmana, sobre el qual s’han pronunciat el Govern espanyol i el president brasiler Lula da Silva.

Sense abandonar del tot el futbol, el suplement dominical ha viatjat fins a Atenes, on el periodista Daniel G. Sastre ha pogut conèixer un dels projectes humanitaris que porta a terme la Fundació Barça amb els refugiats que, fugint de guerres, violències i misèries, han recalat a la capital grega, una de les portes d’entrada a Europa. Allà hi podria haver també Assane Fall, el senegalès que va fugir en pastera però que va acabar a Itàlia i des d’allà, per atzar, a Sabadell, on recentment va frustrar un atracament armat a una sucursal bancària. Assane treballa com a cuiner fent arrossos. Amb ell hi ha parlat Pau Arenós.