Trobada

Instagram Live: Marc Marginedas respon des de Kíev les teves preguntes sobre la crisi a Ucraïna

Per participar en la trobada amb l’enviat especial d’EL PERIÓDICO t’has de connectar a les 11 del matí del divendres 28 de gener al compte d’instagram d’El Periódico, @elperiodico_cas

Instagram Live: Marc Marginedas respon des de Kíev les teves preguntes sobre la crisi a Ucraïna
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

¿Es faran realitat les amenaces d’invasió d’Ucraïna per part de Rússia? ¿Quines són les causes d’aquest conflicte que ressuscita records de la Guerra Freda, i quines conseqüències podria tenir que es desencadenin les hostilitats? EL PERIÓDICO DE CATALUNYA ofereix a la seva comunitat de lectors la possibilitat de plantejar tots els seus dubtes sobre la crisi que manté en suspens el món participant en una trobada a través d’Instagram Life amb Marc Marginedas, el seu corresponsal a Moscou, enviat especial a Kíev per informar del desenvolupament dels esdeveniments. Per participar només t’has de connectar a les 11 del migdia del divendres 28 de gener al compte d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA a Instagram.

Marc Marginedas (Barcelona, 1967) ha sigut corresponsal i enviat especial d’EL PERIÓDICO en zones de crisi com Algèria, Txetxènia, Iraq, l’Afganistan, Darfur, el sud del Líban durant l’ofensiva israeliana i ha cobert la primavera àrab a Tunísia i Líbia. En el transcurs de la seva vida professional ha rebut diversos guardons com el premi Manuel Vázquez Montalbán de periodisme cultural i polític (2013), el premi de Periodisme Cirilo Rodríguez (2014), el Premio Nacional de la Prensa i el premi José Couso de Llibertat de Premsa, aquell mateix any, i el premi Luka Brajnovic de la Universitat de Navarra (2019).