Dijous, dia 28

La neurocientífica Sonia Villapol dialoga en directe a EL PERIÓDICO sobre la Covid persistent

• La investigadora, autora d’un dels estudis més exhaustius sobre els efectes permanents del coronavirus, parlarà en directe a les xarxes socials d’EL PERIÓDICO.

• La psicòloga contestarà a preguntes dels lectors sobre els fets confirmats i els interrogants oberts sobre la Covid persistent.

• La seva intervenció és la tercera de les Converses de Salut de la Xarxa de Científiques Comunicadores d’EL PERIÓDICO i la Fundació Doctor Antoni Esteve.

La neurocientífica Sonia Villapol dialoga en directe a EL PERIÓDICO sobre la Covid persistent
1
Es llegeix en minuts

Hi ha una pandèmia que no cessarà quan les vacunes i l’evolució del virus permetin certa tornada a la normalitat: es tracta de la Covid persistent. Allò que en les primeres onades del coronavirus semblava una anècdota marginal, es reconeix cada vegada més com un tret característic de la malaltia: deixar empremta permanent en una part de les persones infectades.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Els lectors d’EL PERIÓDICO tindran l’oportunitat de preguntar sobre aquests i altres temes a Sonia Villapol, investigadora espanyola que treballa al Methodist Hospital Research Institute de Houston (Texas) i coautora d’una anàlisi de gairebé 20.000 articles sobre els efectes a llarg termini de la Covid.

La conversa tindrà la forma d’un vídeo en directe pels canals de Youtube i Facebook d’EL PERIÓDICO, el dijous 28 de juliol a les 18.00 hores. Els qui tinguin preguntes per a ella poden enviar-les des d’ara mateix a entretodos@elperiodico.com o intervenir durant l’acte per mitjà del canal de comentaris de les xarxes socials d’EL PERIÓDICO.

Converses de Salut

Notícies relacionades

La seva intervenció és la tercera d’una sèrie de Converses de Salut promogudes per EL PERIÓDICO i avalades per la Fundació Doctor Antoni Esteve, en el marc de la Xarxa de Científiques Comunicadores, una iniciativa per amplificar la veu de les investigadores en el debat públic. 

La sèrie de Converses de Salut va començar l’estiu passat amb les intervencions de l’epidemiòloga Zulma Cucunubá i la psicòloga Ximena Goldberg.