PERIODISME AMB EL CIUTADÀ

Barcelona, a debat

EL PERIÓDICO obre dos debats ciutadans sobre la convivència en l'espai públic

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

La convivència en l'espai públic a la ciutat de Barcelona és motiu de debat permanent entre els ciutadans. EL PERIÓDICO, a través d'Entre Tots, la seva secció de participació i periodisme amb el ciutadà, té oberts dos debats sobre aquest tema i anima la ciutadania a participar-hi.

Notícies relacionades

El primer és sobre l'invicisme a la via pública. Barcelona és una ciutat molt transitada en què els vianants comparteixen la via pública amb diversos mitjans de transport públics i privats. Obligats a conviure, és freqüent veure a la ciutat actes d'incivisme i de mala educació viària: vianants que passen amb el semàfor en vermell en carrers tan amples com la Diagonal o la Meridiana, ciclistes que circulen per les voreres en lloc d'utilitzar el carril bici, cotxes que acceleren per travessar el semàfor en ambre, furgonetes de repartiment que es paren en qualsevol lloc, motos que circulen fent zig-zag entre els cotxes… ¿Barcelona és una ciutat incívica? EL PERIÓDICO et convida a enviar la teva opinió i explicar-nos casos d'incivisme que hagis presenciat.

El segon debat és sobre la decisió de l'Ajuntament d'acotar un espai de platja a Sant Martí perquè hi puguin anar els ciutadans amb els seus gossos. A partir del mes de juny i fins a l'últim diumenge de setembre d'aquest 2016, els gossos seran autoritzats a banyar-se a la platja de Llevant de Barcelona. D'aquesta manera Barcelona passa a ser una ciutat que permet l'accés i el bany dels gossos a la platja. ¿Estàs a favor que persones i gossos comparteixin aquest espai? Participa en el debat enviant-nos la teva opinió.