Escapades

Plans de Setmana Santa en ruta per Catalunya

  • Propostes d’oci, gastronomia i viatges adaptades a les restriccions del coronavirus

  • Restriccions a Catalunya per la Covid: així queden les mesures després dels últims canvis

2
Es llegeix en minuts

Els primers dies d’oci després d’una llarga etapa de restriccions pel coronavirus donen respir i ofereixen una gran varietat de possibilitats de viatges i activitats adaptades a les mesures de distància social. Tant si et quedes al teu municipi o decideixes sortir allà on les condicions del Procicat permeten el desplaçament segur, aquí tens una sèrie de propostes per a una escapada en el teu temps lliure.

Plans per Barcelona

Estripa el mapa. Tanca l’‘app’ de navegació. Aquí no es tracta d’ubicar-se, just el contrari. Aquest és un diari de viatge més mental que físic. Una mena de postal que representa les nostres ànsies per sortir i recórrer món, primer de tot, una carta d’amor a Barcelona i els seus aires cosmopolites. Manchester pot ser el Poblenou, París està a l’Eixample i la Cinquena Avinguda, a la Via Laietana. ¿T’apuntes al viatge?

I aquí tens altres plans per la ciutat de la mà de Juan Manuel Freire per a aquesta setmana i les quatre activitats gratuïtes que proposa Abel Cobos.



Turisme amb nens

Per als que viuen en ciutats aquest temps d’oci els ofereix una oportunitat única per fer turisme a la seva pròpia ciutat, recórrer els llocs més emblemàtics per conèixer-ne la història i ensenyar-la als més petits de la casa. Aquí hi ha diverses propostes:

  1. 5 escenaris de la Barcelona romana per visitar amb nens

  2. Ruta per algunes de les obres més famoses i desconegudes de la Barcelona gaudiniana

  3. 5 racons de Barcelona per descobrir l’edat mitjana amb nens

Gastronomia

Un bon pla per disfrutar d’una escapada de Setmana Santa s’hauria de rematar amb un gran dinar. I si és davant el Mediterrani, els plats tenen més bon gust, cosa que passa en aquests establiments.

Però si el que prefereixes és una terrassa, aquí tens aquestes propostes: 4 terrasses per donar la benvinguda a la primavera a Barcelona.

¿I si vols prendre uns còctels? Prova aquestes propostes que et fem.

Cine i teatre

Torna el cine amb grans estrenes

El 80% de les sales de cine espanyoles estaran obertes per Setmana Santa a Catalunya. És la xifra més alta d’obertures des de l’1 de gener després dels tancaments temporals derivats per la tercera onada Aquí pots consultar algunes de les principals estrenes a la cartellera per a aquests dies:

Crítica de ‘Nomadland’: la vida en una furgoneta

Crítica de ‘Monster hunter’: monstres contra caçadors

Els secrets de ‘Minari’, la sorpresa dels Oscars

Crítica de ‘Nación’: Reivindicació proletària

Crítica d’‘Un efecto óptico’: o és Burgos, o és Nova York

Propostes de teatre i música

La Ventafocs viatja als EUA dels 50: La Roda celebra els 10 anys de la seva versió musical de ‘La Ventafocs’

Una nena atrapada en el temps. ‘La setmana dels 7 dissabtes’ és un espectacle infantil amb cançons, ball i missatge

‘Un home sol’: Miquel Sitjar protagonitza aquesta faula futurista al Versus Glòries

Notícies relacionades

El festival Emergents concentra 13 actuacions, entre les quals, les de la pianista Alexandra Dovgan i la violoncel·lista Anastasia Kobekina