AL MAREMÀGNUM

L'Aquàrium de Barcelona reobre amb descomptes especials i un nou espai

El centre, que celebra 25 anys, aplicarà diverses mesures de seguretat sanitària a partir del 10 de juliol

aquarium

aquarium

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Aquàrium de Barcelona reobrirà les seves portes al públic el pròxim 10 de juliol amb entrades a preu rebaixat i un nou espai, el Laboratori de Mar, que es podrà visitar durant el recorregut per les instal·lacions seguint les mesures fixades per frenar la pandèmia.

L’Aquàrium, considerat el centre marí més gran del món pel que fa a fauna del Mediterrani, ha adaptat els seus espais a fi de protegir els visitants davant contagis de coronavirus.

Sistema de filtrat per renovar l’aire contínuament

Entre les mesures adoptades, el centre ha instal·lat dispensadors de gel hidroalcohòlicha reforçat els torns de neteja i ha creat un protocol per controlar l’aforament permès, alhora que manté el sistema de filtrat per renovar l’aire contínuament, segons ha informat aquest dijous en un comunicat.

El públic a partir de sis anys haurà d’accedir al recinte amb mascareta, respectant la distància de seguretat d’1,5 metres i sense tocar els vidres dels aquaris.

Gratis per a nens nascuts entre l’1 de gener i el 31 de juliol

L’Aquàrium ha ampliat els descomptes durant aquests «primers dies» i totes les entrades comprades en línia tindran una rebaixa aplicada directament sobre el preu habitual. Amb motiu dels 25 anys d’història del centre, els nens que hagin complert –o que compleixin– entre 3 i 10 anys de l’1 de gener al 31 de juliol podran accedir sense cost al recinte, mentre que els que bufin espelmes a partir de l’1 d’agost tindran entrada gratuïta durant la setmana del seu aniversari.

Entre les «sorpreses» que L’Aquàrium prepara per a la reobertura es troba el Laboratori de Mar, un centre de reproducció d’espècies marines i d’aigua dolça en què els visitants podran observar els diferents treballs que s’estan desenvolupant en l’àmbit de la conservació marina.

En fase de construcció

Notícies relacionades

Aquest nou espai, en fase final de construcció, s’inclourà dins del recorregut de la visita i tindrà com a objectiu mostrar el vincle del centre amb l recerca i la protecció del fons marí.

Durant les setmanes de confinament, L’Aquàrium ha continuat amb l’activitat de manteniment per cuidar-se les seves més d’11.000 espècies i ha vist néixer nous exemplars de taurons gat, meduses lluna, ratlles, escurçanes, cavallets de mar i pingüins. A més, ha servit d’allotjament per a un centenar de corals i de 300 peixos, ja que els seus propietaris no podien fer-se’n càrrec per diferents motius.