PAUSA PER PANDÈMIA

El parc del Tibidabo de Barcelona torna a obrir aquest dissabte

Els visitants hauran de reservar l'entrada amb anticipació per evitar aglomeracions

zentauroepp38843108 bcn190812180241

zentauroepp38843108 bcn190812180241 / JOAN CORTADELLAS

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El Parc d’Atraccions del Tibidabo de Barcelona reobrirà aquest dissabte 4 de juliol després d’estar tancat des del passat 14 de març per l’estat d’alarma pel coronavirus i ho farà amb un paquet de mesures extraordinari per garantir la seguretat dels visitants i dels treballadors. 

Les mesures s’aplicaran a tot el recinte de manera temporal i s’aniran adaptant en funció de l’evolució de la normativa vigent i de les recomanacions de les administracions i autoritats sanitàries perquè visitar el parc pugui ser «una experiència a l’aire lliure, adaptada i segura», ha informat el Tibidabo a través de la seva pàgina web.

Algunes de les atraccions, espectacles i espais han sigut reajustats o es troben temporalment fora de servei i l’obertura es farà amb un nou horari: l’Àrea Panoràmica obrirà a les 11 hores i la resta del parc d’atraccions obrirà les instal·lacions a partir de les 12 hores.

Mascareta i control d’aforament

Notícies relacionades

Les mesures de prevenció són l’ús obligatori de mascareta, mantenir la distància de seguretat d’1,5 metres entre persones o unitats familiars, seguir el protocol d’higiene de mans amb gel hidroalcohòlic abans d’entrar al recinte i als diferents espais, i les entrades s’hauran de comprar anticipadament per garantir el control d’aforament.

Les entrades ja estan a la venda a partir d’aquest mateix dimecres i dissabte, coincidint amb la reobertura, el primer tinent d’alcalde de Barcelona i president de BSM, Jaume Collboni, i el tinent d’alcalde i president de Patsa (empresa que gestiona el parc), Albert Batlle, explicaran en una roda de premsa més detalls de la reobertura.