Concerts i espectacles

Casa Seat de Barcelona acollirà propostes artístiques en «homenatge» a la cultura

El recinte també organitzarà conferències i debats

53782868 60

53782868 60

1
Es llegeix en minuts

La Casa Seat de Barcelona celebrarà la seva inauguració amb una sèrie de propostes culturals i artístiques programades al llarg de divendres i de dissabte per «homenatjar» el sector cultural pel seu paper durant la crisi del coronavirus, ha explicat el responsable de Comunicació de la Casa Seat, Jose Mata.

La Casa Seat oferirà iniciatives culturals com l’espectacle ‘Gizaki’, dels ballarins Lali Ayguadé i Akira Yoshida; la peça de dansa de Sara Colomino, i el ‘live painting’ de l’artista Julián Muñoz, juntament amb altres actuacions en directe per part del cantant de pop-folk Cesc, del saxofonista Alex Lebron i de la pianista Laura Andrés, a més de tastos gastronòmics, segons informa Europa Press.

Mata ha explicat que la programació cultural abordarà debats contemporanis com el futur de la mobilitat, els dissenys de planificació urbana, la sostenibilitat i la tecnologia i els avenços, desafiaments i reptes que presenta, entre d’altres.

L’acte inaugural es desenvoluparà seguint mesures i protocols sanitaris per garantir la seguretat dels visitants davant el coronavirus, per la qual cosa permetrà un aforament reduït de 50 persones.

Espai de creació i hibridació

Més enllà de l’acte inaugural, la Casa Seat compta amb un auditori que servirà per acollir actes i ponències conduïdes per experts en varietat de matèries per debatre, plantejar preguntes, compartir idees i «trobar solucions».

En aquest espai també oferirà cicles de concerts en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu i de la mà d’artistes com ara Andrea Motis i Ignasi Terraza, que interpretaran peces clàssiques d’òpera des del seu estil propi.

Segons Mata, la programació cultural de la Casa Seat pretén «complementar l’agenda cultural de Barcelona» i convertir el nou edifici en un espai d’hibridació de disciplines per fomentar la procreació i la participació de diferents actors socials.

Nova ubicació estratègica

Notícies relacionades

El director de la Casa Seat, Gabriele Palma, ha destacat la ubicació de l’edifici, situat a l’avinguda Diagonal amb passeig de Gràcia, com un espai estratègic i dinamitzador que permet endinsar-se en el futur de la mobilitat.

Ha explicat que el ‘hub’ pretén ser un espai multidisciplinari que reuneixi un espai gastronòmic de qualitat i que està inspirat en la cultura urbana de la ciutat per oferir un «punt de trobada» que pretén integrar-se en l’ecosistema cultural i empresarial de Barcelona.