'CATALUNYA AL TEU ABAST'

Lleida, ecoturisme familiar: natura sota control

De nord a sud i d'oest a est, les seves comarques ofereixen al visitant una cascada d'emocions i experiències inoblidables

06

06

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz

A Lleida les cartes estan sobre la taula. La seva consolidació com a destinació familiar ha sigut avalada per diferents certificacions de la Generalitat de Catalunya i per la creació d’equipaments específics, facilitats, totes, que estan sent ben valorades i demandades en un moment en què es necessiten dosis extra de tranquil·litat i seguretat en els desplaçaments.

Cal destacar, a més dels equipaments i les activitats especials, la bellesa de molts dels seus enclavaments, com la Vall de Boí, que, juntament amb les valls d’Àneu, han sigut els primers territoris lleidatans que han aconseguit el segell de turisme familiar, distinció atorgada exclusivament a poblacions amb serveis adaptats a les necessitats de les famílies que es desplacen amb els nens. Aquest any s’hi han unit també els municipis del Pallars Sobirà i del Baix Pallars, en un entorn que suma fins a 65 poblacions repartides per les valls de Baiasca, Romadriu, Àssua, Siarb i d’Ancs, i que ofereix entreteniment, diversió i cultura per a tots els paladars.

Disfrutar de la naturalesa amb el ràfting, la bicicleta i a cavall

Notícies relacionades

A tot el territori, el visitant trobarà instal·lacions certificades com el Zoo del Pirineu d’Odèn, al Solsonès, i el Ràfting Parc La Seu d’Urgell, així com diferents iniciatives, com és l’atractiu cas del Tren dels Llacs, un recorregut paisatgístic que meravellarà els més petits. No s’ha d’oblidar la possibilitat de fer rutes amb bicicleta i, fins i tot, practicar hípica amb agradables passejos, que són algunes de les activitats amb què disfrutar amb la família a Lleida.

Més notícies i propostes sobre Catalunya a l’abast a la web.