Activitats 'online'

¿T'atreveixes amb un Trivial sobre Lleida?

La Conselleria de Cultura posa en marxa un joc virtual per posar a prova els coneixements sobre el lloc

zentauroepp19996893 icult club tr3sc seu vella de lleida  18 adelanto miercoles 180809173556

zentauroepp19996893 icult club tr3sc seu vella de lleida 18 adelanto miercoles 180809173556

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

La Conselleria de Cultura, a través dels serveis territorials a Lleida, ha creat el joc virtual ‘Trivial de cultura de Lleida’, que posa a prova els coneixements sobre fets i dades rellevants relacionades amb la cultura a les terres de Lleida.

El ‘Trivial de cultura de Lleida’ planteja 27 preguntes, com quin era l’ús inicial de l’edifici que allotja la seu dels Serveis Territorials o quina és l’entitat cultural vigent més antiga de les comarques lleidatanes.

Notícies relacionades

Les preguntes del joc s’organitzen en set àmbits diferents: la seu dels serveis territorials de Cultura a Lleida, entitats culturals, biblioteques, política lingüística, arxius, patrimoni i museus, i són una oportunitat per examinar els coneixements sobre el lloc o, com a mínim, per passar una estona entretinguts en temps en què, a causa del coronavirus, encara s’ha de passar molt temps a casa.

Aquí hi ha l’enllaç per als que volen posar-se a prova o passar simplement una bona estona o per als que, amb visió turística, pretenen anar preparant-se en les setmanes prèvies a poder visitar els tresors que allotja Lleida:  https://trivialculturalleida.typeform.com/