ENTREVISTA EN COL·LABORACIÓ AMB EL BBVA

Sergi Vivanco: «Estem totalment compromesos amb el reciclatge»

Grupo Vivanco es dedica al moviment de terres, demolicions, servei de camions grua, transports especials i reciclatge d’àrids i materials de la construcció

Sergi Vivanco: «Estem totalment compromesos amb el reciclatge»
1
Es llegeix en minuts

- ¿Què els ha permès créixer des dels seus inicis fins a l’actualitat?

Ens agrada fer bé la nostra feina, creiem i prioritzem el millor servei al client i li donem total prioritat al personal professional qualificat, que és qui fa donar-li la màxima qualitat als treballs. També ens agrada tenir la millor maquinària i el més moderna possible, dotada amb els millors sistemes d’automatització i guiat de maquinària per donar la precisió més gran als nostres treballs.

-Posaran en marxa una planta de reciclatge. ¿Què suposa aquesta obertura per al grup Vivanco?

Estem totalment compromesos amb el reciclatge i la cura del medi ambient, per la qual cosa hem apostat molt fort en muntar una planta de reciclatge d’àrids i de residus de la construcció, per donar-li una segona utilització a aquests productes a noves obres i així donar un major i ampli servei als nostres clients.

Notícies relacionades

- ¿Com valoren l’aportació de BBVA i el seu acompanyament?

Estem molt contents amb el recolzament mostrat pel banc BBVA ja que s’ha compromès moltíssim en el projecte i té, a més, una filosofia molt en sintonia amb la nostra: cuidar el client al màxim. I amb nosaltres ho està aconseguint, ja que treballem conjuntament en equip i és molt present en els nostres projectes.

Temes:

Reciclatge BBVA