CONCLUSIONS DE L'ESDEVENIMENT DIGITAL

Inmoforum defineix les mesures de reactivació del sector immobiliari

El lloguer serà un element clau durant els pròxims anys en l'àmbit de la vivenda

Barcelona conserva el seu magnetisme per a la inversió no residencial, sobretot logística

inmofo

inmofo

1
Es llegeix en minuts
E. P.

Amb l’objectiu d’analitzar el sector immobiliari i identificar les claus per a la seva reactivació, Prensa Ibérica, El Periódico de Catalunya i SIMAPRO organitzen el Tour Inmoforum. Un esdeveniment itinerant que la setmana passada va desembarcar –en versió digital– a Barcelona després del seu pas per Mallorca, Màlaga i Alacant. Van ser dues jornades de debat entre professionals i experts del sector, amb l’objectiu de posar sobre la taula les mesures que té el sector per afrontar aquest moment d’incertesa i les accions per impulsar la seva reactivació. La sessió de dimecres va estar dedicada a la vivenda i la de divendres, a la construcció no residencial. Torneu a veure aquí els vídeos de les dues jornades:

Primera sessió: El ‘built to rent’ com a element clau 

Notícies relacionades

El sector immobiliari residencial afronta els pròxims temps amb cautela, a l’espera de veure com evoluciona la situació sanitària i les seves conseqüències econòmiques. La primera sessió d’Inmoforum Barcelona va tenir per objectiu dimecres passat definir les mesures que poden ser clau per reactivar el sector i, alhora, respondre a la necessitat d’accés a la vivenda. Després de la presentació per part de Gemma Martínez, directora adjunta a El Periódico de Catalunya, i Antonio González-Noaín, president de Planner Exhibition, empresa organitzadora de SIMAPRO, es va iniciar un col·loqui en què van participar Pedro Soria, director Comercial de Tinsa; Lluís Marsá, president d’APCE Catalunya; Susana Sandín, sòcia directora de Sandín Abogados Real Estate; i Jordi Roig, gerent de Promocions a Catalunya de Metrovacesa. 

Segona sessió: proximitat i proximitat per afrontar el futur

La segona sessió d’Inmoforum, celebrada divendres passat, va posar de manifest que moltes coses han canviat i que el sector ha tingut certa agilitat per adaptar-se. «La pandèmia ha provocat canvis en la manera de treballar, comprar i divertir-nos que han impactat al sector immobiliari. El sector ha fet un canvi encomiable, ja que s’ha professionalitzat i ha sabut actuar amb rapidesa per preservar el valor dels actius», va apuntar Anna Gener, CEO de Savills Aguirre Newman Barcelona i moderadora del col·loqui, en el qual van participar Cristina García-Peri, sòcia sènior de Grup Azora; Juan Barba, partner de Meridia; i Cristian Oller, ‘country manager’ de Prologis España.