Eleccions municipals

El PP, disposat a fer alcalde de Barcelona Collboni si Colau no entra al govern

El PP, disposat a fer alcalde de Barcelona Collboni si Colau no entra al govern

El Periódico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Quan queden tot just dos dies perquè se celebri el ple d’investidura de l’Ajuntament de Barcelona, l’escenari continua sense aclarir-se a la capital catalana, on, això sí, el PP ha mostrat la seva disposició per fer alcalde el socialista Jaume Collboni, però amb una condició: que ni Ada Colau ni cap altre candidat dels Comuns formin part del govern municipal.  

Aquesta és la proposta que ha fet el líder del PPC, Daniel Sirera, en el marc d’una entrevista al programa ‘No ho sé’ de RAC-1, en la qual ha deixat clares les seves condicions: «Haurien de donar-me garanties que després de les eleccions generals, no em trobo els d’Ada Colau al govern municipal». 

«No regalem vots a ningú. Sabem que amb el senyor Collboni i amb Esquerra tenim diferències, però també hi ha molts punts en comú. Si estan disposats a discutir un programa d’actuació concret, estem disposats a arribar a acords. Regalar vots, ni al senyor Collboni ni a ningú», ha declarat Sirera.

Notícies relacionades

El dirigent popular ha afirmat que s’ha vist amb Collboni en les últimes hores perquè ha dit treballar perquè la capital catalana «tingui un govern estable, que tiri la ciutat endavant i que no en continuem tenint un que ha fet que Barcelona hagi perdut pistonada en els últims vuit anys». 

Sirera també ha admès que es va reunir amb Xavier Trias (Junts) aquest dimecres, si bé ha insinuat que la trobada ha acabat de confirmar que els populars no votaran a favor de la seva candidatura.