Sánchez, al pòdcast ‘La Pija y la Quinqui’: «Vaig néixer i créixer a Aluche i a Tetuan, que són barris populars de Madrid»

El president del Govern i líder del PSOE també va declarar que és aficionat a la música ‘indie’ i que no suporta el ‘reggaeton’

Sánchez, al pòdcast ‘La Pija y la Quinqui’: «Vaig néixer i créixer a Aluche i a Tetuan, que són barris populars de Madrid»

TWITTER

2
Es llegeix en minuts

El president del Govern i líder del PSOE, Pedro Sánchez, ha compartit bromes i confidències amb els protagonistes del pòdcast ‘La Pija y la Quinqui’, com la seva preferència per la música ‘indie’ i el seu rebuig pel reggaeton, que d’adolescent volia ser jugador de bàsquet i que troba a faltar conduir.

Sánchez s’ha mostrat molt relaxat i somrient en aquesta entrevista, difosa aquest diumenge però que va ser gravada abans del debat electoral del 10 de juliol amb el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo.

Ha sigut l’entrevista més atípica de totes les que ha fet fins ara pel to desenfadat del pòdcast, un dels que està més de moda actualment i que està dirigit per dos joves de 23 anys, Carlos Peguer i María dels Ángeles Maturana, que van convidar Sánchez al programa de final de temporada a través de Twitter.

Sense cap pregunta relacionada amb l’actualitat política, l’entrevista ha revelat facetes de la vida personal de Sánchez, com per exemple els seus gustos musicals.

«No puc amb el reggaeton», ha declarat el president, que ha confessat la seva admiració per cantants com Rosalía i Taylor Swift, a qui considera «grans artistes».

Seguidor de la música ‘indie’ i d’artistes com Caroline Polachek i Bronquio, a Sánchez li agrada anar a festivals (el FIB és un dels seus preferits) i elabora les seves llistes musicals a partir de descobriments en pòdcasts com el de Radio 3.

Reconeix que no coneixia l’existència del pòdcast de ‘La Pija y la Quinqui’ i no ha volgut revelar amb quin d’aquests dos personatges se sent més identificat.

«Vaig néixer i créixer a Aluche i a Tetuan, que són barris populars de Madrid. No em veig ‘pijo’, però tampoc quinqui, que per a la meva generació té una connotació molt diferent», ha dit.

Quant a les sèries, ha recomanat ‘La voz más alta’ i ha comentat que en l’actualitat està veient ‘No me gusta conducir’, tot i que ha assenyalat que a ell, en canvi, li agrada «molt» i ho troba a faltar.

Quan era adolescent volia ser jugador de bàsquet, però no va arribar a dir mai que volgués ser president de Govern, una feina que assegura que està «molt bé» perquè permet «fer coses pel teu país», però que hi ha «molta pressió» i gairebé no li deixa temps lliure.

A l’entrevista, durant la qual ha menjat pizza amb els entrevistadors, a qui ha regalat una bossa amb objectes commemoratius de la presidència espanyola de la Unió Europea, Sánchez ha fet broma amb alguns dels seus sobrenoms mediàtics, com ‘Bizcochito’ i ‘Perro’ Sánchez.

«Hi ha un mem que m’encanta. Sap més Perro Sánchez per ‘perro’ que per Sánchez», ha afegit el president, que reconeix que un altre sobrenom que «té gràcia» és el de ‘Falconetti’, en al·lusió a l’avió ‘Falcon’.

Entre altres anècdotes, ha recordat que va ser delegat de classe a l’institut durant un any perquè ningú més va voler presentar-s’hi.

Notícies relacionades

A més, ha dit que va deixar de fumar fa «moltíssim temps» i que li va costar «horrors», i que va decidir «posar una mica de distància» amb el mòbil i les xarxes socials, on denuncia que «hi ha molt odi».

D’altra banda, s’ha declarat fan de l’actor Javier Bardem i del presentador Jorge Javier Vázquez, a qui considera «un home formidable, molt intel·ligent i amb molt criteri» que espera que torni a la televisió.