5 motius de pes per afegir-se a la comunitat UOC

La Universitat Oberta de Catalunya (UOC) compta amb una àmplia oferta formativa que aposta per una formació de qualitat, flexible i enfocada al futur 

5 motius de pes per afegir-se a la comunitat UOC
1
Es llegeix en minuts

Des de la seva fundació fa més de 25 anys, la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) s’ha consolidat com un referent en l’ensenyament en línia gràcies al compromís amb la formació de qualitat; així, la seva metodologia ha guiat cap a l’èxit més de 104.000 graduats, que han trobat a la UOC no només una institució acadèmica, sinó una llar on aprendre i créixer per diverses raons.

Satisfacció de l’alumnat: un compromís de qualitat 

El 87% dels alumnes asseguren que tornarien a triar la UOC per a la seva formació acadèmica. Aquesta alta taxa de satisfacció és un reflex de la qualitat i la forta connexió de confiança que la UOC ha establert amb els seus estudiants.

Flexibilitat: un estudi adaptat a tu.

La flexibilitat és una de les grans senyes d’identitat de la UOC. Les circumstàncies de cada alumne són diferents i, ben conscient d’això, la UOC adapta la seva oferta perquè qualsevol persona pugui compaginar els estudis amb la seva vida professional, una cosa que fan el 90% dels matriculats.

Innovació educativa: l’alumne com a protagonista

El model educatiu de la UOC transforma l’ensenyament en una experiència activa, ja que situa l’estudiant al centre del procés d’aprenentatge, afavorint la interacció i el treball col·laboratiu.

Reconeixement global: entre les millors del món

¿Busques excel·lència? Segons el World University Rankings 2023, la UOC es troba entre el 8% de les millors universitats del món, una dada que reafirma la qualitat de la seva proposta educativa i remarca la importància de la formació en línia al segle XXI.

Preparació per al futur: competències digitals

Com a universitat 100% en línia, la UOC no veu internet només com un mitjà per a l’ensenyament, sinó com un món ple d’oportunitats que requereix competències digitals avançades, un aspecte per al qual prepara els seus estudiants al llarg de tot el procés educatiu i que, a més, són molt valorades per les empreses.

Amb una oferta formativa composta per graus, màsters universitaris, 58 màsters propis i postgraus i 59 cursos d’idiomes, entre d’altres, triar estudiar a la UOC és apostar per una formació de qualitat, flexible i enfocada al futur.