Sánchez demana als empresaris que aprofitin la bonança per apujar salaris

Sánchez demana als empresaris que aprofitin la bonança per apujar salaris

EP

1
Es llegeix en minuts
Alejandro Cearreta
Alejandro Cearreta

Catedràtic de Paleontologia

ver +

El president del Govern, Pedro Sánchez, va demanar ahir a l’empresa familiar que aprofiti la "bonança actual en el seu compte de resultats per invertir en el vostre futur com a empresa i en el futur del país". El titular de l’Executiu, durant la celebració de l’Assemblea Anual de Socis de la Institució d’Empresa Familiar, va demanar als assistents que "recompensin els seus inversors i accionistes de manera justa, però també per modernitzar les bases del teixit productiu".

Sánchez va defensar la col·laboració publicoprivada com la manera per defensar la democràcia. "És l’únic sistema per unir creixement". En aquest sentit, va demanar que mirin el Govern com "el seu aliat". No obstant, va aprofitar aquest acte per reclamar una millora en les condicions salarials dels treballadors, "des de dalt de tot al lloc més inferior en l’escala que pugui tenir aquesta empresa. Tots se n’han de beneficiar". "Tenim una població plena de talent, volem competir a escala global, l’hem de motivar, recompensar-la, hem de pagar millors salaris, reforçar la formació, flexibilitzar els horaris i fer que el treball sigui una experiència més saludable i satisfactòria", va dir el president als empresaris.

El líder de l’Executiu, "de profundes conviccions socialistes", va assenyalar que el creixement econòmic ha d’anar simultani al de l’ocupació i la competitivitat. Sánchez va fer aquestes valoracions durant l’Assemblea Anual de Socis de la Institució d’Empresa Familiar.

Notícies relacionades

"Clima polític assossegat"

El president de l’Institut de l’Empresa Familiar (IEF), Ignacio Rivera, va demanar a Sánchez que contribueixi a generar un "clima polític assossegat que ens garanteixi el marc de convivència a què tant ens ha costat arribar". Rivera, a més, va sol·licitar al titular de l’Executiu que "qualsevol política industrial es faci de la mà de les empreses familiars".

Temes:

Govern