Aragonès presidirà avui la gala Premis Empresa de l'Any Banc Sabadell d'EL PERIÓDICO

Els premis reconeixen el teixit industrial català des de fa més de quatre dècades

Aragonès presidirà avui la gala Premis Empresa de l'Any Banc Sabadell d'EL PERIÓDICO

el periódico

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president Pere Aragonès presidirà avui la gala anual Premis Empresa de l’Any Banc Sabadell 2023 d’EL PERIÓDICO, just el mateix dia en què firmarà la convocatòria d’eleccions anticipades per al 12 de maig vinent. El món econòmic i social tornarà a reunir-se a la sala gòtica de la Llotja, a Barcelona, en un acte en el qual també té previst assistir la consellera d’Economia, Natàlia Mas; l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni; el delegat del Govern, Carlos Prieto, i la presidenta de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret, entre altres autoritats, a més de la plana major de Prensa Ibérica, la companyia editora d’aquest diari. Es preveu l’assistència d’uns 300 representants d’empreses, institucions i entitats de Catalunya.

Durant la gala, que compta amb el segell d’esdeveniment sostenible acreditat per l’empresa BGreenly, s’entregaran també els guardons Empresari de l’Any, Empresa Familiar, Empresa + Sostenible, Empresa +Innovadora, Empresa + Internacional i Empresa + Inclusiva, a més d’Empresa + Indústria 4.0.

El jurat que atorga els premis està conformat per diferents personalitats de l’àmbit socioeconòmic de Catalunya, totes elles de reconegut prestigi i trajectòria. Es tracta d’Albert Castellanos, secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat, com a president del jurat; Aitor Moll, conseller delegat de Prensa Ibérica; Sergi Guillot, director general de Prensa Ibérica; Albert Sáez, director d’EL PERIÓDICO; Fèlix Noguera, director general d’EL PERIÓDICO; Xavier Comerma, director general adjunt de Banc Sabadell i director territorial de Catalunya; Lluís López, director de Comunicació i Relacions Institucionals del Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB); Jordi Romañach, director de Comunicació i Relacions Institucionals a Catalunya d’El Corte Inglés; Núria Burguera, directora de Comunicació del Port de Barcelona; Antoni Cañete, president de Pimec; Ana Sesé, directora de Comunicació de l’IESE; Salvador Guillermo, director d’Estudis i Economia de Foment del Treball; María Díaz, directora de Comunicació, Marca i Relacions Institucionals d’ESADE; Josep Santacreu, president de la Cambra de Comerç de Barcelona; Núria Rodríguez, directora de Medi Ambient i Responsabilitat Social de Naturgy; Ángel Hermosilla, secretari general del Col·legi d’Economistes; Xavier Gispert, director de Comunicació de Cellnex; Mar Galtés, Corporate Development Director de Tech Barcelona; Mercè Conesa, consellera delegada de Barcelona Global, i Joan Angulo, director de Màrqueting Corporatiu de Fira de Barcelona. En la seva reunió del 13 de febrer van elegir els guardonats d’entre les candidatures presentades, amb l’excepció del nou guardó Empresa + Indústria 4.0, que va ser posterior.

Notícies relacionades

Els premis són un referent en el panorama socioeconòmic de Catalunya des de fa més de quatre dècades. EL PERIÓDICO vol, a través de l’entrega d’aquests guardons, posar en valor l’esforç del teixit industrial català i la seva aportació en la construcció d’una societat cada dia més equitativa, rica i progressista.

Puig, que prepara la seva possible sortida a borsa que seria una de les estrenes més grans al parquet dels últims anys, va ser la companyia guardonada en l’edició de l’any passat. Per la seva banda, Carlos Bartomeu, president d’Iryo, va ser reconegut Empresari de l’Any 2022. Els patrocinadors de la gala són, a més de Banc Sabadell, El Corte Inglés, Naturgy, Cellnex, Port de Barcelona, Consorci de la Zona Franca de Barcelona i Mango.