Esade reforça la presència a Madrid amb un nou campus l’any que ve

Esade reforça la presència a Madrid amb  un nou campus l’any que ve

Esade

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Esade inaugurarà l’any vinent un nou campus a Madrid, on és present des de fa 25 anys. Aquesta nova seu estarà situada al barri de Mirasierra, concretament al número 3 del carrer Valle de la Fuenfría. Es tracta d’un enclavament situat a la zona nord on ja hi ha una destacada oferta educativa i que, amb l’arribada d’Esade, "veurà reforçat el seu atractiu com a hub de formació i recerca i desenvolupament de talent", segons l’escola barcelonina.

L’edifici és propietat de Saint Croix Holding Immobilier i el projecte d’arquitectura i disseny ha estat encarregat a Savills, consultora que també ha acompanyat Esade en tot el procés d’identificació i selecció de l’immoble idoni per al seu nou campus. La nova seu comptarà amb unes instal·lacions que es troben a l’avantguarda de la innovació i de la tecnologia, amb el màxim confort i energèticament responsables. Es tracta d’un únic bloc de quatre plantes i quatre façanes i més de 4.800 metres quadrats. Segons manifesta Xavier Mendoza, director general d’Esade, amb aquesta decisió, l’escola dona resposta "a la creixent demanda" de programes d’Executive Education.

Notícies relacionades

El nou campus d’Esade a Madrid comptarà amb tretze aules per a formació amb les seves corresponents sales de treball en equip, especialment dissenyades per implementar la metodologia pedagògica pròpia d’Esade en els seus programes de formació directiva, espais polivalents per a activitats que potenciïn la connexió amb companyies, un auditori i diferents zones de lleure i networking.

La instal·lació estarà equipada, a més, amb els últims avenços tecnològics, amb un espai dedicat a experiències immersives i realitat virtual i una Mediaroom juntament amb altres zones polivalents orientades al wellbeing.