Marxa després de l’1-O

Foment reclama «estabilitat» al pròxim Govern per facilitar que les seus empresarials tornin a Catalunya

Foment reclama «estabilitat» al pròxim Govern per facilitar que les seus empresarials tornin a Catalunya

Àngel García

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La històrica patronal catalana Foment del Treball ha reclamat «estabilitat» al pròxim Govern per incentivar que les empreses que van canviar la seva seu després del referèndum de l’1 d’octubre tornin a Catalunya. Així ho ha manifestat l’entitat presidida per Josep Sánchez Llibre en un comunicat en el qual apel·len als partits polítics implicats en les actuals negociacions per armar les majories necessàries que permetin la investidura d’un nou president.

Notícies relacionades

El retorn de les corporacions que van canviar la seva seu i la van traslladar fora de Catalunya durant els mesos posteriors al referèndum de l’1-O del 2017 va ser una de les promeses electorals de l’actual direcció de Foment. Unes 5.400 societats van traslladar els seus quarters generals fora de territori català, com CaixaBank o Banc Sabadell, entre d’altres.

«Aconseguir aquesta estabilitat és desitjable per a la cohesió social i també per aconseguir el retorn d’empreses catalanes que van canviar la seva seu el 2017», ha manifestat Foment en el seu comunicat.