Cotitzades

NH es dispara fins a un 20% al tornar a cotitzar després de dia i mig suspesa en el mercat

La decisió s’ha fet efectiva a les 10.00 hores, i després de 10 minuts de subhasta, els títols de la companyia han arribat fins als 4,34 euros

NH es dispara fins a un 20% al tornar a cotitzar després de dia i mig suspesa en el mercat
1
Es llegeix en minuts

Les accions d’NH s’han disparat fins a un 20% en la sessió d’aquest dimecres després que la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) decidís aixecar la suspensió que pesava sobre el valor després dels aclariments del seu accionista majoritari, Minor International. La decisió s’ha fet efectiva a les 10.00 hores, i després de 10 minuts de subhasta, els títols de la companyia han arribat a disparar-se un 20%, fins als 4,34 euros.

La CNMV va decidir aixecar la suspensió després que la companyia clarifiqués una comunicació realitzada pel seu principal accionista, Minor International, que preveia adquirir accions d’NH Hotel Group a les borses de valors espanyoles durant un termini improrrogable de 30 dies a un preu no superior a 4,5 euros per acció. L’hotelera va explicar aquest dimecres que aquesta compra d’accions es farà a preu de mercat i que, per tant, quedava «sense cap efecte» la decisió d’adquirir-les a un màxim de 4,5 euros per acció.

«Les adquisicions d’accions en el marc d’aquest procés de compra es realitzaran a preu de mercat, en els termes i condicions i amb els límits de volum i preu que en cada moment MINT consideri oportuns i sense establir cap preu màxim i, en conseqüència, la referència a 4,5 euros per acció inclosa en la comunicació inicial ha d’entendre’s que queda sense cap efecte», assenyalava el comunicat de l’hotelera.

No hi haurà OPA

Notícies relacionades

A més, l’hotelera va afegir que el referit procés de compra «no té el propòsit ni ha de ser considerat en cap manera com una oferta pública d’adquisició d’accions conforme a la normativa espanyola d’aplicació».

«Minor no té intenció d’adquirir accions addicionals d’NH Hotel Group una vegada finalitzat el referit període de 30 dies ni de promoure l’exclusió de negociació de les referides accions. En tot cas, si MINT decidís promoure una exclusió de negociació, hauria de presentar la corresponent oferta pública d’exclusió a la CNMV, que hauria necessàriament d’autoritzar el preu d’aquesta oferta», explicava l’empresa.

Temes:

Subhasta Hotels