Vacances a Catalunya

Els hotels més barats de Tarragona

Si vols passar l’estiu a prop de la Costa Daurada, aquests són els allotjaments més assequibles per a les teves vacances

Els hotels més barats de Tarragona
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

A dos mesos de l’estiu, la majoria de famílies i grups d’amics ja estan pensant en el destí de les seves vacances. El més important és planificar-ho amb temps, perquè el preu sigui tan baix com sigui possible. Si us agradaria passar l’estiu a prop de la costa i us voleu allotjar a la ciutat de Tarragona, aquests són els hotels més barats.

Hostal Noria

Situat al Casc Antic de Tarragona, aquest allotjament permet visitar a peu la majoria d’atractius turístics de la ciutat, i a més, la platja del Miracle és a només 450 metres. Té habitacions a només 66 euros i amb cancel·lació gratis.

Pigal

Aquest hotel té una ubicació molt bona per conèixer Tarragona, a només 100 metres del Centre de Convencions de Tarragona i a 5 minuts a peu de l’estació de tren, i té la platja a 400 metres. PortAventura és a 15 minuts amb cotxe. Anteriors clients li han posat un 9 de puntuació, i té habitacions a 58 euros.

Hotel Cosmos

Notícies relacionades

L’allotjament és bastant cèntric, a 200 metres de l’estació del tren i a 10 minuts caminant del Casc Antic. És a 1 quilòmetre de la platja, i disposa d’habitacions a 50 euros. Té opcions d’esmorzar per 4 euros.

Hotel Catalunya Express

De totes les opcions anteriors, aquesta és la més pròxima a la platja. Però també és la que està més allunyada del centre de la ciutat. És molt a prop del tren i té una puntuació de 8,5. El preu es troba al voltant dels 70 euros.