Vivenda

Idealista busca compradors «urgentment» per a aquests xalets

El portal immobiliari ofereix prop de 500 immobles independents en diferents punts d’Espanya. La urgència en la seva venda va en benefici dels compradors

Idealista busca compradors «urgentment» per a aquests xalets

Idealista

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El portal immobiliari Idealista ofereix en l’actualitat més de 490 xalets independents, repartits en 30 localitats diferents de la Península Ibèrica, dels quals penja un cartell d’es ven amb urgència.

Si bé diu el refrany que s’ha d’anar «a poc a poc i amb bona lletra», hem de matisar en aquest cas amb un depèn de per a qui. Si ets el venedor és probable que et puguin perjudicar a l’hora de tancar una compravenda. En el cas de ser el comprador, aquesta carta és un gran avantatge a l’hora de negociar un preu.

Des d’Idealista apunten que hi ha «centenars de raons per les quals un propietari voldria vendre una vivenda de manera urgent: des d’una mudança a una altra ciutat o país, fins a voler tallar llaços i vincles definitivament amb aquesta propietat». També avancen que les propietats als amos de les quals els urgeix la venda solen presentar bons preus.

Per escrutar amb detall aquest tipus de propietats que estan en venda en aquest portal n’hi haurà prou amb triar les ubicacions en les quals s’ubiquen les ofertes i estudiar-les. Amb preus que poden anar des d’uns quants milers d’euros, es poden seguir en aquest enllaç.

Notícies relacionades

Entre les vivendes a la venda que presenten, Idealista destaca un xalet adossat a Oriola, Alacant, totalment reformat, 75 metres quadrats més traster, jardí i solàrium amb vista al mar, que presenta un preu de 88.000 euros. En aquest apartat del portal de cases individuals i amb urgència de venda hi ha propietats des de 2.000 euros.

En aquesta mateixa línia, tucasa.com, el portal immobiliari de Prensa Ibérica, grup al que pertany aquest diari, compta també amb una atractiva oferta d'inmobles a preus del més econòmics. Simplement heu d'introduir al vostre buscador la localitat a triar i clicar al tipus de vivenda que interesa. A continuació, per a acotar la búsqueda es poden aprofitar al màxim tots els filtres, entre els que s'inclou un que condueix directament a immobles baratos. Automàticament es desplegarà un llistat de vivendes amb el seus preus.

Temes:

Vivenda