Canvis

Indra relleva Ignacio Mataix com a conseller delegat

El directiu, que participarà en la selecció del relleu, seguirà dos anys con a assessor estratègic

Indra relleva Ignacio Mataix com a conseller delegat
1
Es llegeix en minuts
Agustí Sala
Agustí Sala

Redactor en cap d'Economia

Especialista en Economia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El conseller delegat d’Indra, Ignacio Mataix, deixa el càrrec. El consell d’administració de la companyia ha aprovat per unanimitat, de comú acord amb Mataix, un procés de successió «vinculat a la definició del pròxim pla estratègic» que el grup té previst definir per als pròxims anys, segons un comunicat.

Mataix continuarà exercint les seves actuals funcions per facilitar el procés de successió i la continuïtat en la gestió, fins al nomenament del nou conseller delegat, per a la selecció del qual es comptarà amb una consultora independent. Una vegada rellevat, el directiu sortint prestarà els seus serveis a l’empresa com a assessor estratègic del consell d’administració per un període de dos anys.

Notícies relacionades

L’òrgan de govern de la companyia, presidit per Marc Murtra, ha valorat per unanimitat «molt positivament» i ha deixat constància del seu agraïment i felicitació a Mataix per la seva «excel·lent aportació» al negoci de transport i defensa i pel seu gran acompliment com a conseller delegat al capdavant de la companyia, i de forma molt especial els resultats obtinguts l’any 2022.

Fa una mica menys d’un any, Cristina Ruiz va presentar davant el consell d’administració la seva dimissió com a consellera delegada d’Indra TI i Mataix va quedar com a únic conseller delegat de la firma.

Temes:

Empreses Indra