Ocupació pública

BOE: surten a la llum totes les oposicions de març per presentar-te només amb l’ESO o Batxillerat

Accés a llocs de treball de funcionari de Grup C i subalterns

BOE: surten a la llum totes les oposicions de març per presentar-te només amb l’ESO o Batxillerat

Gustavo Valiente / Agencias

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) publica al març tota una sèrie d’oposicions a què es poden presentar aquells interessats que tinguin l’ESO o el Batxillerat com estudis mínims. Les oposicions, així com les seves especificacions, estan disponibles a través del cercador del portal de les Administracions Públiques.

Un petit exemple d’aquestes oposicions obertes al març per a les quals no es necessiten estudis superiors serien: administratiu al País Valencià; auxiliar d’Arxius, Biblioteques i Museus a Galícia (14 places), ajudants tècnics d’Informàtica a Andalusia, tècnic auxiliar d’Informàtica a la Comunitat de Madrid (15 places); auxiliar de Policia Local a Galícia (96 places); subalterns al Principat d’Astúries (3 places); auxiliars administratius a consolats de Xile (5 places) i Monterrey (4 places); administratius a Madrid (2 places).

Notícies relacionades

És possible que per optar a aquestes places se sol·licitin altres requisits específics al marge dels purament acadèmics, pel que és recomanable llegir amb calma cada proposta.

Les persones amb estudis d’ESO o Batxillerat només poden optar a ser funcionaris de Grup C o personal del cos de subalterns.