Banca

Nou avís d’ING: els clients rebran aquest correu electrònic

El banc holandès mira d’evitar comissions als usuaris a l’hora d’obtenir efectiu

Nou avís d’ING: els clients rebran aquest correu electrònic

RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Més enllà de les seves oficines, el banc holandès INGno té una xarxa de caixers propis on els clients puguin extreure diners, per la qual cosa ha teixit tota una àmplia sèrie d’acords amb diferents entitats bancàries i empreses perquè els seus usuaris puguin fer aquestes operacions sense que se’ls cobri per això.

La informació sobre com evitar comissions està disponible als llocs web del banc però, a més, són freqüents les campanyes recordatòries de l’entitat sobre com evitar-les. Dins d’aquesta estratègia de servei hi ha els correus electrònics que envia als clients amb consells per aconseguir-ho.

Notícies relacionades

Així, està procedint a l’enviament massiu de missatges explícits: «Et mereixes treure diners sense comissions» o «volem que no tornis a pagar comissions per retirar efectiu» són part del text compartit amb consells per estalviar en comissions i en què s’inclou, per exemple, una relació completa dels caixers de les entitats on poden treure diners gratis des de qualsevol import o a partir de certa quantitat.

Als caixers d’ING, Euronet, Cashzone, Banca March, Euro Automatic Casch i Targobank, els clients del banc holandès no han de pagar res per operar. Per la seva banda, als de la xarxa Euro 6000 (Unicaja Banco, KutxaBank, Ibercaja, ABANCA, Bankinter, Cajasur, Caixa Ontinyent, Caja de Ingenieros, Arquia Banca, Caixa Pollença i EVO Banco) estaran exempts de comissions sempre que treguin més de 50 euros. A la resta de caixers d’altres entitats, sempre que es tregui un mínim de 200 euros, tampoc hauran de pagar.

Temes:

ING