EMPRESES

PayPal anuncia l’acomiadament de 2.000 empleats, un 7% de la seva plantilla

Després de conèixer-se la notícia, les accions de l’empresa nord-americana de pagaments digitals augmentaven un 2,30%, cosa que relfectia una bona acollida dels inversors

PayPal anuncia l’acomiadament de 2.000 empleats, un 7% de la seva plantilla
1
Es llegeix en minuts

L’empresa nord-americà de pagaments digitals PayPal va anunciar aquest dimarts l’acomiadament de 2.000 empleats, un 7% de la seva plantilla global, com a part d’un pla de reducció de costos.

En un comunicat, l’empresa va indicar que el màxim executiu, Dan Schulman, va traslladar aquest dimarts als treballadors que els acomiadaments s’escometran en les pròximes setmanes, tot i que no va especificar quines unitats afectaran.

PayPal és l’última empresa a sumar-se a l’onada massiva d’acomiadaments en el sector tecnològic als EUA., que inclou grans noms com Microsoft i Amazon i que afecta desenes de milers persones.

En la nota, PayPal assenyala les dificultats de l’«entorn macroeconòmic» i reconeix que els seus esforços per reduir costos no han sigut suficients, per la qual cosa ha de prendre «decisions difícils».

Notícies relacionades

Respecte als empleats acomiadats, que descriu com a «companys i amics valorats», destaca que els oferirà «generosos» paquets econòmics i ajudarà en les seves «transicions» professionals.

Després de conèixer-se la notícia, prop de l’última hora de la sessió a Wall Street, les accions de PayPal augmentaven un 2,30%, cosa que relfectia una bona acollida dels inversors. La cotitzada ha perdut el 54% de la seva capitalització l’últim any.