‘Diumenge me la pela’: La nova promoció anticrisi de 100 Montaditos

La marca del Grup Restalia posa en marxa la seva promoció ‘Diumenge me la pela’, amb la qual ofereix productes «a preu de pessetes». A més, aquesta oferta ve acompanyada de les noves gerres de cervesa, Quixot i Sancho.

‘Diumenge me la pela’: La nova promoció anticrisi de 100 Montaditos
1
Es llegeix en minuts

¿Comprar ‘montaditos’ a preus de fa 20 anys? En plena escalada de preus, el que podia semblar impossible ara està a l’abast de la nostra butxaca gràcies a la nova promoció anticrisi de 100 Montaditos. La marca estrella del Grup Restalia afronta la recta final de l’any amb grans novetats, entre les quals destaca el llançament de ‘Diumenge me la pela’.

Picada d’ullet a les pessetes i al públic sènior

Picada d’ullet a les pessetes i al públic sèniorAmb el seu característic to informal, la promoció estrella per als diumenges de 100 Montaditos deu el seu nom a les ‘peles’, com s’anomenava col·loquialment les pessetes, i és una clara picada d’ullet als baixos preus de llavors en comparació amb els d’ara. D’aquesta manera, ofereixen dos ‘packs’ que inclouen beguda i ‘montaditos’ o aperitiu, que costen 500 pessetes (3 euros) o 1.000 pessetes (6 euros).

A més, ‘Diumenge me la pela’ homenatja les persones que van viure amb les pessetes, especialment els nostres majors, que han anat guanyant pes entre la clientela de 100 Montaditos. Perquè el barco insígnia de Restalia fa temps que va deixar de ser únicament la cerveseria preferida de la joventut i es va convertir en locals als quals acudeix tota la família.

Notícies relacionades

La franquícia s’avança així a una pujada de gener que es preveu complicada fent gala del seu compromís amb la clientela i el seu objectiu de continuar democratitzant l’accés a la gastronomia amb una carta amb productes de primera qualitat i proveïdors nacionals a preus imbatibles. No és la primera vegada que ho fa. El 2008, en plena crisi econòmica, 100 Montaditos va revolucionar el sector amb la promoció Euromania, que inclou productes a un euro i continua vigent els dimecres.

Noves gerres: Sancho i Quixot

Noves gerres: Sancho i QuixotLa nova promoció de 100 Montaditos arriba, a més, amb novetats a la carta. La franquícia incorpora dos nous formats de gerres de cervesa: la gerra Quixot i la gerra Sancho (més gran). Posa així sobre la taula dos dels personatges més estimats i universals de la literatura espanyola i reafirma la seva aposta per la nostra cultura, especialment notable per a la seva estratègia internacional.