Aerolínies

Air Nostrum torna a operar des de Reus a partir del 2023

  • L’aerolínia arrencarà amb dues freqüències setmanals amb l’aeroport de Palma de Mallorca

Air Nostrum torna a operar des de Reus a partir del 2023
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’aeroport de Reus (Tarragona) tornarà a tenir activitat a partir de l’estiu del 2023. Air Nostrum passarà a operar dos vols setmanals que connectaran amb Palma de Mallorca. Així ho ha anunciat la companyia aquest dimecres en un comunicat, en el qual concreta que començarà amb dues freqüències els dimarts i els dissabtes que connectaran la capital del Baix Camp amb Son Sant Joan. L’aerolínia únicament operarà durant la campanya d’estiu, aprofitant l’estrebada de l’estació turística, i els seus vols seran des del 20 de juny fins al 3 de setembre. Actualment no hi ha cap aerolínia que operi en aquest aeròdrom català.

L’aerolínia franquiciada d’Iberia ja va testejar aquest estiu del 2022 la ruta entre Reus i la capital mallorquina, amb un total de 44 vols entre els dos aeroports. Els resultats van ser bons a ulls de la companyia i el 2023 tornarà a operar aquesta mateixa ruta, cosa que alimentarà el trànsit de viatgers a l’aeroport de Reus.

Notícies relacionades

Aquest aeròdrom, a diferència que d’altres grans com el del Prat de Barcelona o el de Barajas, a Madrid, encara no ha recuperat els volums de trànsit previs a la pandèmia. Segons les últimes dades disponibles d’aquest mes d’octubre, per Reus havien passat un total de 909.506 viatgers aquest 2022, el 87,5% dels que en aquestes mateixes dates estaven registrats el 2019.

Els passatges que operarà Air Nostrum es concentraran entre el matí i el migdia. Durant la primera meitat de l’estiu –del 20 de juny al 20 de juliol– cada dimarts sortirà un vol des de l’aeròdrom de Son Sant Joan a les 9.45 hores i tornarà des de Reus a les 11.10 hores. Els dissabtes es mantindrà el mateix horari, tot i que cinc minuts abans. I des del 21 de juliol al 3 de setembre el vol dels dimarts sortirà de Mallorca a les 7.30 hores i tornarà des de l’aeroport català a les 9.15 hores. Ja els dissabtes el vol tindrà la sortida de Mallorca a les 12.15 hores i la tornada des de Reus serà a les 13.40 hores.

Temes:

Reus Aerolínies