Sindicat Stavla

Vueling cancel·la aquest diumenge 64 vols per la vaga dels tripulants de cabina

  • La companyia operarà el 90% dels vols durant tot el desembre

Vueling cancel·la aquest diumenge 64 vols per la vaga dels tripulants de cabina
1
Es llegeix en minuts

Vueling operarà aquest diumenge, un nou dia de la vaga del sindicat Stavla, 495 vols, el 89% dels 559 vols programats, ja que n’ha cancel·lat preventivament 64 de no protegits pels serveis mínims previstos per a aquesta jornada.  El 93% de clients afectats per aquestes cancel·lacions han sigut ressituats en altres vols o han demanat bo o reemborsament, i el 7% encara està pendent d’elegir una opció, informa l’aerolínia aquest dissabte en un comunicat.

 A l’aeroport de Barcelona, el 82% de vols programats per Vueling operaran amb normalitat: 135 dels 165 programats. A la resta d’Espanya, el 90% dels vols programats operaran amb normalitat: 189 dels 209 programats. I a escala internacional un 92% dels vols operaran normalment: 171 dels 185 programats.

Tot el mes

L’aerolínia de baix cost ha cancel·lat de manera preventiva tots els vols fins a l’1 de gener que considera que es poden veure afectats per la vaga convocada pel sindicat Stavla, majoritari en el col·lectiu de tripulants de cabina de passatgers. Fonts de Vueling han assegurat a Efe que estimen que des d’ara i fins aquell dia operaran entorn del 90% dels vols programats en un inici, i han afegit que s’ha pres aquesta mesura per donar seguretat als seus clients davant les vacances de Nadal.

Notícies relacionades

D’aquesta manera, Vueling garanteix que, d’aquí a un mes, tots els vols que estan a la venda actualment fins a l’1 de gener són els que està previst que s’operin. A fi de minimitzar els efectes de la vaga de Stavla.

El sindicat Stavla és el convocant de les aturades, que van començar l’1 de novembre passat i que es porten a terme tots els divendres, diumenges i dilluns fins al 31 de gener del 2023, a més dels pròxims 6, 8, 24 i 31 de desembre i 5 de gener. Vueling i els sindicats negocien des de l’abril el quart conveni col·lectiu de tripulants de cabina.

Temes:

Vueling Vagues