Madrid-València

Aquesta és l’última oferta de Ouigo: només la llança aquest dimecres i dijous

Aquesta és l’última oferta de Ouigo: només la llança aquest dimecres i dijous
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Ouigo vendrà a 9 i 15 euros el 80% dels seus bitllets per adults en la línia Madrid-València des d’aquest dimecres, 30 de novembre, i durant dos dies. Els bitllets seran per als mesos de desembre, gener i febrer, exceptuant les dates de Nadal.

 L’oferta s’emmarca en els ‘Pink Days’ de la companyia, amb què es vol celebrar amb els viatgers els gairebé dos primers mesos de circulació d’aquesta línia, inaugurada el 7 d’octubre. La promoció estarà disponible a través de la web i l’‘app’ de l’operador d’alta velocitat des de les 9.00 hores del 30 de novembre fins a les 23.59 hores de l’1 de desembre.

El Nadal, exclòs

Notícies relacionades

El Nadal, exclòsLes tarifes a 9 i 15 euros s’aplicaran en els viatges que es facin a la ruta que connecta les estacions de Madrid-Chamartín-Clara Campoamor i València-Joaquín Sorolla entre el 10 de desembre del 2022 i el 28 de febrer del 2023, a excepció dels dies compresos entre el 23 de desembre del 2022 i el 6 de gener del 2023, tots dos exclosos de l’oferta.

 El director comercial i de màrqueting de Ouigo Espanya, Federico Pareja, ha destacat que «un mes i mig després d’haver liderat la liberalització de la segona línia d’alta velocitat a Espanya volem continuar demostrant als valencians i madrilenys que optar pel mitjà de transport més sostenible que hi ha és actualment una opció assequible per a tothom».