Expansió

Pimec Joves obre una delegació a Madrid

La patronal de les petites i mitjanes empreses obre una seu a la capital per fomentar sinergies i contactes entre joves empresaris de Madrid i de Catalunya

Pimec Joves obre una delegació a Madrid
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Pimec ha obert una nova delegació de Pimec Joves a Madrid per fomentar les sinergies, contactes i activitats dels empresaris menors de 41 anys de les dues comunitats autònomes, segons ha anunciat aquest dimecres el president de la patronal catalana, Antoni Cañete.

La patronal de petites i mitjanes empreses reforça així la seva presència a la capital, on es prenen les decisions governamentals, i, tot i que ja comptava amb una delegació a Madrid, ara suma també l’obertura de Pimec Joves. De fet, l’inici del procés parteix de la sensació de falta d’escolta de l’empresari català a Madrid perquè els interessos de les pimes siguin escoltats i exportar el model de taula de diàleg social de Catalunya –on Pimec i Foment comparteixen representativitat– a la resta de l’Estat.

Dirigida pel soci i president de la consultora beBartlet, Adrián Jofre, l’objectiu és servir de paraigua en la trobada de joves empresaris que puguin compartir experiències, contactes i activitats, segons ha explicat Jofre. El projecte no se centra només en companyies o empresaris de Catalunya, sinó que donarà entrada també a persones de fora d’aquesta comunitat autònomes que hagin constituït la seva empresa a Madrid o que treballin en altres empreses, tot i que no siguin necessàriament catalanes, segons han informat els seus ideòlegs.

Notícies relacionades

Pimec Joves –el president del qual és Josep Soto, gerent de Caypi, empresa de revestiments industrials– no es tracta d’una associació que ofereixi serveis als empresaris, sinó que busca fomentar les seves relacions i l’intercanvi d’idees i necessitats. Ara bé, tot i que és independent de la patronal, sí que facilita l’acostament de molts dels joves empresaris a la patronal catalana de pimes, de la qual depèn.

Per a la seva posada estrena, Pimec Joves ha celebrat un acte a Madrid que ha comptat amb la presència d’Inés Arroyo, cofundadora de Laagam; Ana Abade, directora de Public Affairs de Booking, i Afra Blanco, analista política de La Sexta, entre altres joves.

Temes:

Empreses Pimes